Meny
Hem
Smycken
Naglar & hår
Butiken
Kontakt

Vi skickar gärna beställningar mot postförskott. Kontakta oss för mer information.


Naglar

Jag arbetar sedan 1996 med naglar på heltid med egen salong i Gamla Stan i Norrköping.


Jag gör allt från:

  • Manikyr

  • Förlängning gelé eller glasfiber

  • Förstärkning av egen nagel

  • Permanent gelélackning


En nyhet – för den som inte vill ha konstmaterial på naglarna men vill att lacket ska sitta i flera veckor – är ett nytt permanent gelélack vars material man lätt filar bort när man vill byta.


Jag arbetar enbart med miljövänliga produkter som ej är djurtestade, vilket ligger mig varmt om hjärtat.


Nya häftiga färger av högkvalitetslack av märket Nubar utkommer vår, sommar, höst och vinter allt för att passa i färg.Hårextension


Jag har sedan 10 år tillbaka då jag gick min utbildning hos Toupema Begal i Stockholm arbetat med hårextension. Jag arbetar enbart med europeiskt hår av högsta kvalitet som man värmer fast slinga för slinga för att få ett naturligt utseende. Det ska inte synas att det är en extension. Hög kvalitet på håret är nödvändigt eftersom man ska kunna sätta om samma hår tills det blir för kort och man köper nytt. ”So Cap” som metoden heter är ett skonsamt sätt att sätta fast håret på eftersom det inte förstör det egna håret.


Kundernas önskemål är olika: allt från att ha ett tunt hår som vill bli tjockare, till en lugg som blev klippt kort och vill förlänga i väntan på att det växer ut. Andra har en önskan om längre hår eller lite slingor i förnyelse. Variationerna är många!


Håret finns i alla färger och nyanser; rakt, vågigt eller lockigt.

Nagelbild Nagelbild
Nagelbild Nagelbild
Nagelbild

© SilverArtDesign 2011-2015